Edition 2013 - Een steuntje in de rug voor de cultuur sector

Edition 2013 - Een steuntje in de rug voor de cultuur sector

Hoe kunnen we helpen?

Werk je bij een culturele instelling, zoals een theater, dansgezelschap, museum, of band? Of organiseer je een festival of opzienbarend project? Schrijf je dan hier in en maak kans op € 13.600,- aan communicatiebudget

Je bent bijvoorbeeld een kunstenaar met een fantastische installatie die wereldkundig gemaakt moet worden. We kunnen dan het fysieke concept vertalen naar een online concept. Een dynamische website met professionele foto's en een social media strategie die het doorvertelbaar maakt.

Of je bent bijvoorbeeld een orkest dat internationaal wil gaan doorgroeien. Wij gaan dan samen kijken hoe we de muziek (online) kunnen laten leven. Hoe we de verhalen achter de muzikanten zichtbaar krijgen. Hoe kan fotografie de verschillende onderdelen in beeld brengen? Hoe kan social media de mensen in het orkest dichter bij de mensen in de zaal krijgen?

Misschien werk je sinds kort samen met anderen, omdat je zo sterker staat.  Hoe laat je jouw eigen en jullie gezamelijke verhaal naast elkaar bestaan zonder dat het verwart, maar juist zodat het versterkt? Wat is de gemene deler?

Groot, klein, onbekend of al breed bemind. Iedereen kan gebruik maken van de onderscheidende kracht van verhalen en de activerende kracht van online media.

 

Contest 2013

Er zijn veel mooie aanmeldingen binnengekomen. De NOFP partners hebben samen de 9 meest geschikte projecten uitgekozen. Deze hebben een maand lang tegen elkaar gestreden in de stemronde.

Nineties was degene met de meeste stemmen en wint daarmee het communicatiebudget, dat mogelijk wordt gemaakt door Bruna & Bruna, Anna van Kooij en Jaap van 't Kruis. Wij hebben er zin in en kijken uit naar een mooie samenwerking!

De uiteindelijke uitslag:

  1. Nineties 582
  2. Tropenmuseum Junior 557
  3. Festival Mundial 528
  4. Stichting Noord-Nederlands Trein & Tram Museum 459
  5. DansBrabant 370
  6. Isabelle Amé 355
  7. The Big Mo theaterproducties 255
  8. In-Fashion 253
  9. SKMU Swingt! 94

Share your story!

Bruna & Bruna Online Storytelling gelooft in de kracht van het verhaal. Storytelling brengt samenhang en diepgang in communicatie en online media maken delen makkelijk. Juist culturele instellingen moeten deze kansen volledig benutten. 

Initiatief van Bruna & Bruna

Bruna & Bruna werkt niet alleen voor profit, maar ook om de wereld een beetje mooier te maken. Dat betekent concreet dat we elk jaar 1% van onze omzet aan de 1%CLUB geven en eens per jaar non profit voor een mooi project werken via de Not Only For Profit Contest.

Laatste nieuws

Wij zijn een creatief bureau gespecialiseerd in online storytelling.

Wij bedenken en ontwikkelen online media die uw kernverhaal ondersteunen en actief verspreiden. Het internet is een dynamisch netwerk waarbij niks op zichzelf staat. Websites spelen de hoofdrol, maar belangrijke bijrollen zijn weggelegd voor aanvullende online media elders op het web.

Wij stellen EUR 10.000 aan uren beschikbaar om uw verhaal interactief en doorvertelbaar te maken, bijvoorbeeld door het bouwen van een website.

Anna van Kooij is freelance fotograaf in de culturele sector. Zij werkt voor productiehuizen, theaters, festival organisaties en culturele centra. Bekijk voor haar werk www.annafotografie.nl

Zij stelt drie werkdagen beschikbaar. Hierin kan zij bijvoorbeeld een publiciteitscampagne fotograferen en helpen ontwikkelen, of een reportage, scènefoto's of portretfoto's maken.

Jaap van 't Kruis

Jaap is een freelance regisseur die werkt voor de publieke omroep waaronder de VPRO. Daarnaast maakt hij ook films voor het bedrijfsleven en NGO's.

Jaap stelt een draaidag en een montagedag beschikbaar. Daarnaast stelt hij een dag beschikbaar waarin het concept van een korte film kan worden uitgewerkt.