In-Fashion

In-Fashion

In-Fashion is een jong, Utrechts fashion festival. Het idee voor In-Fashion is ontstaan vanuit de gedachte dat jonge fashion designers een podium verdienen in Utrecht en dat er in de mode-industrie veel inspirerende en unieke verhalen te vertellen zijn.

Zoals een ontwerper ons vertelde: 'Die schoenen, die je op je catwalk voorbij ziet komen, daar zitten speciale knoopjes aan. Het heeft me drie weken zoeken in Frankrijk gekost om die te vinden. En niemand die dat nu weet of ziet'.

Naast verhalen van ontwerpers, ontrafelen we tijdens In-Fashion ook verhalen uit de mode-industrie over thema's als duurzaamheid, ondernemerschap en ambacht. En we zoeken daarnaast naar verrassende crossovers met technologie, fotografie, muziek en performance en naar rafelranden van de industrie.

Verhalen vertellen doen we het liefst op een verrassende manier. We zullen bijvoorbeeld de kamers van een designhotel omtoveren tot expositieruimte en we nodigen fashion experts uit om je een kijkje achter de schermen te geven in de wereld van de mode. En natuurlijk zorgen we voor een goed feestje.

Na een eerste succesvolle editie vorig jaar willen we nu uitgroeien tot jaarlijks terugkerend Utrechts fashion festival, met een eigen identiteit en verhaal. En daar kunnen we wel wat hulp bij gebruiken.

Help je ons mee deze prijs te winnen?

Ingrid Dinnissen, Cindy Dekkers, Iris Loos

Contest 2013

Er zijn veel mooie aanmeldingen binnengekomen. De NOFP partners hebben samen de 9 meest geschikte projecten uitgekozen. Deze hebben een maand lang tegen elkaar gestreden in de stemronde.

Nineties was degene met de meeste stemmen en wint daarmee het communicatiebudget, dat mogelijk wordt gemaakt door Bruna & Bruna, Anna van Kooij en Jaap van 't Kruis. Wij hebben er zin in en kijken uit naar een mooie samenwerking!

De uiteindelijke uitslag:

  1. Nineties 582
  2. Tropenmuseum Junior 557
  3. Festival Mundial 528
  4. Stichting Noord-Nederlands Trein & Tram Museum 459
  5. DansBrabant 370
  6. Isabelle Amé 355
  7. The Big Mo theaterproducties 255
  8. In-Fashion 253
  9. SKMU Swingt! 94

Share your story!

Bruna & Bruna Online Storytelling gelooft in de kracht van het verhaal. Storytelling brengt samenhang en diepgang in communicatie en online media maken delen makkelijk. Juist culturele instellingen moeten deze kansen volledig benutten. 

Initiatief van Bruna & Bruna

Bruna & Bruna werkt niet alleen voor profit, maar ook om de wereld een beetje mooier te maken. Dat betekent concreet dat we elk jaar 1% van onze omzet aan de 1%CLUB geven en eens per jaar non profit voor een mooi project werken via de Not Only For Profit Contest.

Laatste nieuws

Wij zijn een creatief bureau gespecialiseerd in online storytelling.

Wij bedenken en ontwikkelen online media die uw kernverhaal ondersteunen en actief verspreiden. Het internet is een dynamisch netwerk waarbij niks op zichzelf staat. Websites spelen de hoofdrol, maar belangrijke bijrollen zijn weggelegd voor aanvullende online media elders op het web.

Wij stellen EUR 10.000 aan uren beschikbaar om uw verhaal interactief en doorvertelbaar te maken, bijvoorbeeld door het bouwen van een website.

Anna van Kooij is freelance fotograaf in de culturele sector. Zij werkt voor productiehuizen, theaters, festival organisaties en culturele centra. Bekijk voor haar werk www.annafotografie.nl

Zij stelt drie werkdagen beschikbaar. Hierin kan zij bijvoorbeeld een publiciteitscampagne fotograferen en helpen ontwikkelen, of een reportage, scènefoto's of portretfoto's maken.

Jaap van 't Kruis

Jaap is een freelance regisseur die werkt voor de publieke omroep waaronder de VPRO. Daarnaast maakt hij ook films voor het bedrijfsleven en NGO's.

Jaap stelt een draaidag en een montagedag beschikbaar. Daarnaast stelt hij een dag beschikbaar waarin het concept van een korte film kan worden uitgewerkt.