Festival Mundial

Festival Mundial

De glocaliserende wereld anno nu wordt weerspiegeld tijdens hét grootstedelijke festival van Nederland; Festival Mundial – Exploring the Urban Fields! Festival Mundial is een compleet tweedaags evenement in de Spoorzone in Tilburg met muziek, theater, dans, circus, cinema en cuisine uit alle windstreken van de wereld. Bij Festival Mundial draait het om de ontmoeting tussen verschillende genres, disciplines, culturen en mensen. Festival Mundial is een plek waar kruisbestuivingen plaatsvinden, waar verschillende roots elkaar ontmoeten, de uitwisseling van tradities plaatsvindt, waar verschillende disciplines samenkomen en intensieve samenwerkingsverbanden worden aangegaan.

Festival Mundial is een evenement waar creatieve producties geïnitieerd, gestimuleerd en gepresenteerd worden en een eigen plek krijgen binnen de gevestigde podiumkunsten. Mundial denkt buiten de traditionele kaders, investeert in innovatie en gaat samenwerkingsverbanden aan om talent te ontwikkelen. Ook stimuleert Festival Mundial interactie tussen traditie en innovatie en tussen genres, culturen en disciplines. Dit maakt Festival Mundial een divers festival, dat een groot en overwegend jong publiek aantrekt. Festival Mundial is een “springplank” festival dat wereldwijd nieuw talent ontdekt, dit presenteert aan een groot en divers publiek en de opstap biedt naar een glansrijke toekomst binnen de muziekindustrie. Tijdens Festival Mundial staat de wereld op het podium. Laat je verrassen, explore the urban fields!

Niki van Rooij

Contest 2013

Er zijn veel mooie aanmeldingen binnengekomen. De NOFP partners hebben samen de 9 meest geschikte projecten uitgekozen. Deze hebben een maand lang tegen elkaar gestreden in de stemronde.

Nineties was degene met de meeste stemmen en wint daarmee het communicatiebudget, dat mogelijk wordt gemaakt door Bruna & Bruna, Anna van Kooij en Jaap van 't Kruis. Wij hebben er zin in en kijken uit naar een mooie samenwerking!

De uiteindelijke uitslag:

  1. Nineties 582
  2. Tropenmuseum Junior 557
  3. Festival Mundial 528
  4. Stichting Noord-Nederlands Trein & Tram Museum 459
  5. DansBrabant 370
  6. Isabelle Amé 355
  7. The Big Mo theaterproducties 255
  8. In-Fashion 253
  9. SKMU Swingt! 94

Share your story!

Bruna & Bruna Online Storytelling gelooft in de kracht van het verhaal. Storytelling brengt samenhang en diepgang in communicatie en online media maken delen makkelijk. Juist culturele instellingen moeten deze kansen volledig benutten. 

Initiatief van Bruna & Bruna

Bruna & Bruna werkt niet alleen voor profit, maar ook om de wereld een beetje mooier te maken. Dat betekent concreet dat we elk jaar 1% van onze omzet aan de 1%CLUB geven en eens per jaar non profit voor een mooi project werken via de Not Only For Profit Contest.

Laatste nieuws

Wij zijn een creatief bureau gespecialiseerd in online storytelling.

Wij bedenken en ontwikkelen online media die uw kernverhaal ondersteunen en actief verspreiden. Het internet is een dynamisch netwerk waarbij niks op zichzelf staat. Websites spelen de hoofdrol, maar belangrijke bijrollen zijn weggelegd voor aanvullende online media elders op het web.

Wij stellen EUR 10.000 aan uren beschikbaar om uw verhaal interactief en doorvertelbaar te maken, bijvoorbeeld door het bouwen van een website.

Anna van Kooij is freelance fotograaf in de culturele sector. Zij werkt voor productiehuizen, theaters, festival organisaties en culturele centra. Bekijk voor haar werk www.annafotografie.nl

Zij stelt drie werkdagen beschikbaar. Hierin kan zij bijvoorbeeld een publiciteitscampagne fotograferen en helpen ontwikkelen, of een reportage, scènefoto's of portretfoto's maken.

Jaap van 't Kruis

Jaap is een freelance regisseur die werkt voor de publieke omroep waaronder de VPRO. Daarnaast maakt hij ook films voor het bedrijfsleven en NGO's.

Jaap stelt een draaidag en een montagedag beschikbaar. Daarnaast stelt hij een dag beschikbaar waarin het concept van een korte film kan worden uitgewerkt.