Isabelle Amé

Isabelle Amé

Isabelle Amé maakt vrolijke folkpop muziek met een swingende beat. Haar jeugd is de grootste inspiratiebron; toch zou je dat niet verwachten omdat Isabelle altijd voor ‘lelijke eendje’ werd uitgemaakt of dat ze nergens goed voor was. Maar deze dame heeft geen kronkel in haar brains, Isabelle Amé heeft zich altijd op de meest positieve manier weten te herpakken: ‘’It’s OK!’’

Zo heet dan ook haar eerste single. Eind februari 2014 brengt ze haar album uit. Daarvoor zoeken we hulp en hopen die te vinden in de Not Only For Profit contest!

Waar je Isabelle Amé van kan kennen: Groots Met Een Zachte G, 3FM, Popronde 2013, support Guus Meeuwis clubtour (eind 2013), Brabant Open Air en bijvoorbeeld Festival Mundial.

Zonder verdriet geen geluk, zonder geluk geen feest! Isabelle Amé neemt je mee in haar positiviteit. Het opzwepende ritme van de banjo en de heerlijke klanken van de accordeon zijn ingrediënten voor haar opgewekte, vrolijke folkmuziek.

Een dagje chagarijnig? Wanneer Isabelle Amé uit je speakers knalt heb je de beste dag van je leven, alweer!

Joep van Gorp

Contest 2013

Er zijn veel mooie aanmeldingen binnengekomen. De NOFP partners hebben samen de 9 meest geschikte projecten uitgekozen. Deze hebben een maand lang tegen elkaar gestreden in de stemronde.

Nineties was degene met de meeste stemmen en wint daarmee het communicatiebudget, dat mogelijk wordt gemaakt door Bruna & Bruna, Anna van Kooij en Jaap van 't Kruis. Wij hebben er zin in en kijken uit naar een mooie samenwerking!

De uiteindelijke uitslag:

  1. Nineties 582
  2. Tropenmuseum Junior 557
  3. Festival Mundial 528
  4. Stichting Noord-Nederlands Trein & Tram Museum 459
  5. DansBrabant 370
  6. Isabelle Amé 355
  7. The Big Mo theaterproducties 255
  8. In-Fashion 253
  9. SKMU Swingt! 94

Share your story!

Bruna & Bruna Online Storytelling gelooft in de kracht van het verhaal. Storytelling brengt samenhang en diepgang in communicatie en online media maken delen makkelijk. Juist culturele instellingen moeten deze kansen volledig benutten. 

Initiatief van Bruna & Bruna

Bruna & Bruna werkt niet alleen voor profit, maar ook om de wereld een beetje mooier te maken. Dat betekent concreet dat we elk jaar 1% van onze omzet aan de 1%CLUB geven en eens per jaar non profit voor een mooi project werken via de Not Only For Profit Contest.

Laatste nieuws

Wij zijn een creatief bureau gespecialiseerd in online storytelling.

Wij bedenken en ontwikkelen online media die uw kernverhaal ondersteunen en actief verspreiden. Het internet is een dynamisch netwerk waarbij niks op zichzelf staat. Websites spelen de hoofdrol, maar belangrijke bijrollen zijn weggelegd voor aanvullende online media elders op het web.

Wij stellen EUR 10.000 aan uren beschikbaar om uw verhaal interactief en doorvertelbaar te maken, bijvoorbeeld door het bouwen van een website.

Anna van Kooij is freelance fotograaf in de culturele sector. Zij werkt voor productiehuizen, theaters, festival organisaties en culturele centra. Bekijk voor haar werk www.annafotografie.nl

Zij stelt drie werkdagen beschikbaar. Hierin kan zij bijvoorbeeld een publiciteitscampagne fotograferen en helpen ontwikkelen, of een reportage, scènefoto's of portretfoto's maken.

Jaap van 't Kruis

Jaap is een freelance regisseur die werkt voor de publieke omroep waaronder de VPRO. Daarnaast maakt hij ook films voor het bedrijfsleven en NGO's.

Jaap stelt een draaidag en een montagedag beschikbaar. Daarnaast stelt hij een dag beschikbaar waarin het concept van een korte film kan worden uitgewerkt.