Not Only For Profit Contest

Not Only For Profit Contest

De Prijs

Er wordt € 13.600,- aan communicatiebudget aangeboden door de partners van Not Only For Profit. Deze prijs wordt aangeboden in uren, waarmee we samen een communicatie project gaan realiseren. Natuurlijk hebben we een aantal spelregels.

Spelregels

 • Wij (Bruna & Bruna) doen een voorselectie van max. 9 projecten. De uiteindelijke winnaar wordt bepaald aan de hand van het aantal stemmen op het moment van sluiting.
 • De prijs (het project) wordt afgerond maximaal een half jaar na het bepalen van de winnaar. Zowel wij als onze partners als de winnaar zullen zich hiervoor inzetten. Na deze termijn komt de aanspraak op de prijs te vervallen.
 • De prijs bestaat uit uren van ons en onze partners, om het concreet te maken hebben we dit omgerekend naar geld. Maar de winnaar kan nooit aanspraak maken op een bedrag of de prijs uit laten keren in geld.
 • Wij mogen altijd deelnemers uitsluiten van deelname. Ook mogen wij de actie altijd stopzetten of de spelregels veranderen. We zouden niet weten waarom, maar je weet nooit wat er gebeurt en wat mensen kunnen bedenken.
 • Alle gegevens van de deelnemers slaan wij op. Ze worden niet verkocht of aan derden gegeven. Maar ze worden wel opgeslagen en daarom vallen ze onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens.
 • Door deel te nemen geef je ons toestemming om je gegevens, teksten en beeldmateriaal te gebruiken voor promotie. Er wordt dan ook geen vergoeding betaald aan de bezitter van het intellectueel eigendomrecht.
 • Wij en onze partners kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, materiaal of immaterieel, die door het meedoen aan de actie of door het ontvangen van de prijs zouden kunnen ontstaan.

Genoeg regels, wij hebben vooral erg veel zin om mooie verhalen te lezen en om samen met onze partners te helpen deze beter doorvertelbaar te maken!

 

Contest 2013

Er zijn veel mooie aanmeldingen binnengekomen. De NOFP partners hebben samen de 9 meest geschikte projecten uitgekozen. Deze hebben een maand lang tegen elkaar gestreden in de stemronde.

Nineties was degene met de meeste stemmen en wint daarmee het communicatiebudget, dat mogelijk wordt gemaakt door Bruna & Bruna, Anna van Kooij en Jaap van 't Kruis. Wij hebben er zin in en kijken uit naar een mooie samenwerking!

De uiteindelijke uitslag:

 1. Nineties 582
 2. Tropenmuseum Junior 557
 3. Festival Mundial 528
 4. Stichting Noord-Nederlands Trein & Tram Museum 459
 5. DansBrabant 370
 6. Isabelle Amé 355
 7. The Big Mo theaterproducties 255
 8. In-Fashion 253
 9. SKMU Swingt! 94

Share your story!

Bruna & Bruna Online Storytelling gelooft in de kracht van het verhaal. Storytelling brengt samenhang en diepgang in communicatie en online media maken delen makkelijk. Juist culturele instellingen moeten deze kansen volledig benutten. 

Initiatief van Bruna & Bruna

Bruna & Bruna werkt niet alleen voor profit, maar ook om de wereld een beetje mooier te maken. Dat betekent concreet dat we elk jaar 1% van onze omzet aan de 1%CLUB geven en eens per jaar non profit voor een mooi project werken via de Not Only For Profit Contest.

Laatste nieuws

Wij zijn een creatief bureau gespecialiseerd in online storytelling.

Wij bedenken en ontwikkelen online media die uw kernverhaal ondersteunen en actief verspreiden. Het internet is een dynamisch netwerk waarbij niks op zichzelf staat. Websites spelen de hoofdrol, maar belangrijke bijrollen zijn weggelegd voor aanvullende online media elders op het web.

Wij stellen EUR 10.000 aan uren beschikbaar om uw verhaal interactief en doorvertelbaar te maken, bijvoorbeeld door het bouwen van een website.

Anna van Kooij is freelance fotograaf in de culturele sector. Zij werkt voor productiehuizen, theaters, festival organisaties en culturele centra. Bekijk voor haar werk www.annafotografie.nl

Zij stelt drie werkdagen beschikbaar. Hierin kan zij bijvoorbeeld een publiciteitscampagne fotograferen en helpen ontwikkelen, of een reportage, scènefoto's of portretfoto's maken.

Jaap van 't Kruis

Jaap is een freelance regisseur die werkt voor de publieke omroep waaronder de VPRO. Daarnaast maakt hij ook films voor het bedrijfsleven en NGO's.

Jaap stelt een draaidag en een montagedag beschikbaar. Daarnaast stelt hij een dag beschikbaar waarin het concept van een korte film kan worden uitgewerkt.